Unapređeni Mercedes-Maybach S650 Night Edition

Trenutna generacija Mercedes-Maybach S-klase uskoro će biti zamenjena modelom sledeće generacije.

Međutim, pre nego što se sadašnji model ugasi iz proizvodnje, nemački automobilski proizvođač želeo je da se sa luksuznom limuzinom  oprosti na pravi način.

Ultraluksuzna kompanija otkrila je Mercedes-Maybach S650 Night Edition - još bolju varijantu već posebne Maybach S klase sa crnim naglascima od karbonskih vlakana. Ograničena na samo 15 primera, to je najekskluzivnija verzija S klase sa dvostrukom M značkom. Ima početnu cenu od 243,945 dolara.

Počevši od specijalnog tretmana na spoljašnjost, luksuzni, automobil je obojenom Obsidian crnom bojom, a poklopac prtljažnika ima suptilan spojler napravljen od karbonskih vlakana. Pored toga, na prednjim blatobranima postoje oznake „Night Edition“ i prilagođeni 20-inčni točkovi s tamnim završetkom. Kabina takođe dobija umetke od karbonskih vlakana zajedno sa mešavinom crno-bele kože.

Mercedes-Maybach S650 Night Edition pokreće AMG 6,0-litarski V12 turbo motor koji proizvodi 621 KS i 738 Nm obrtnog momenta, što je dovoljno da masivnu luksuznu limuzinu ubrza od 0-100 km/h za 4.6 sekundi.

Najveća brzina je elektronski ograničena na 250 km/h. Očekuje se da će se Mercedes-Maybach S-klasa nove generacije predstaviti ove godine.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group