Ulepšavanje BMW serije 3 - Gran Turismo

Više slika

Više slika

Nakon prošlogodišnjeg doterivanja regularne limuzine serije 3, kompanija BMW je unapredila i svoju liniju automobila Gran Turismo.

Kao što biste i mogli očekivati, promene načinjene na dužem i prostranijem Gran Turismo (GT) oslikavaju ostale urađene na seriji 3 i variraju sa jedva primetnim eksterijernim i enterijernim stilskim dodacima, poboljšanim motorima, novim bojama i modernizovanom tehnologijom.

Revizija BMW eksterijera je limitirala standardne karakteristike LED farova dubokih i visokih snopova i prednjih LED maglenki, unapređenih karakteristika LED štopaljki i srednje prerađenih prednjih i zadnjih branika na svim modelima koji nisu M sport. Novitete takođe predstavljaju Estoril Blue, boja koja je namenjena specijalno M sport modelima, dva nova metalik finiša za ostatak opsega, dizajn oboda na točkovima i dodatne varijante tapaciranja unutrašnjosti kabine.

BMW je u unutrašnjosti težio tome da ućutka negativne kritike o kvalitetu sa modifikovanim materijalima i akcentima, koji uključuju dodatni hrom oko kontrolne table, nove drvene elemente, boje i različite tipove koža, kojima svoj enterijer podižu na viši nivo, koji uvek dolikuje Nemcima. Tu se još nalaze i osvežen šalthebl, novi LCD displej u boji sistema za vazdušnu koordinaciju, i najnoviji korisnički interfejs informacionih tehnologija.

Pored ulepšavanja sveukupnog izgleda ovog modela, kompanija BMW je izjavila da su učinjeni značajni pomaci u smanjenju potrošnje i emisija ugljen - dioksida, manualnim i automatskim menjačima, Auto Start Stop funkcijama, regeneraciji kočione energije, radu pomoćnih jedinica na zahtev i ECO PRO modovima. Samo su modeli 320i, 318d i 320d dostupni sa šestostepenim manualnim transmisijama - kao standardnom opcijom, i automatikom sa osam brzina - u ostalim automobilima koji serijski dolaze sa automatskim menjačima.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group