U pripremi je Skoda Octavia RS osveženog izgleda


Kompanija Skoda je upravo svom modelu Octavia pružila osveženje nakon kog je odmah i sasvim prirodno, poraslo interesaovanje za RS verzijom.

Za sada je dostupna samo ova "pilot" verzija koju možete videti, ali kada automobil zaista izađe na tržište možemo očekivati da RS bude gotovo identičan ovom renderingu koji je postavio X-Tomi.

Ovo samo znači da vrhunska varijanta linije najpopularnijeg modela češkog brenda ikada, mora da doda specifičnu masku hladnjaka opremljenu RS grbom i brojem ventila, mnogo agresivniji prednji branik sa većim usisnicima vazduha, proširene pragove, nabudženi zadnji branik sa integrisanim difuzorom i veće felne.

Za sada nam nije poznato da li će Skoda poboljšati pokretačke sklopove na svojoj osveženoj Octavia RS, jer je standardna verzija ostala nepromenjena ispod haube, ali sa lepih 217 ks koje točkovima isporučuje benzinski agregat i 181 ks koje obezbeđuje dizel motor, ne bi bilo nimalo loše da se opseg malo pojača kako bi ovaj novi automobil održao svoju konkurentnost.

Što se tačnog datuma izlaska ove mnogo potentnije varijante modela Octavia tiče, ništa još uvek nije poznato, ali se bez preterivanja može reći da bi bila izvanredan dodatak na sledećem Geneva Motor Show sajmu automobila, koji se održava za četiri meseca.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group