U čast velikog F1 uspeha McLaren predstavlja ograničenu 720S verziju

McLaren je osigurao istorijski finiš na Italian Grand Prix trci, koja se vozila pre dve nedelje, tako da britanskom proizvođaču nije trebalo previše vremena kako bi proslavio ovu pobedu sa ograničenom serijom 720S modela...

Nova specijalna varijanta superautomobila sa srednjim motorom nazvana je Daniel Ricciardo Edition 720S i kreirana je u čast australijskog vozača koji je osvojio prvo mesto u Monci ispred svog timskog kolega Landa Norisa, koji je završio na drugoj poziciji. Proizvodna linija novog automobila biće ograničena na svega tri jedinice i biće dostupna samo u Australiji. Svaki automobil dobiće istu Papaya Spark narandžastu boju i Burton plavu šemu boja, identičnu onoj na trenutnim MCL35M Formula 1 modelima kompanije McLaren.

Većina karoserije finiširana je ovom narandžastom bojom sa plavim akcentima koji mogu biti viđeni na poklopcima retrovizora, bočnim panelima i vazdušnim otvorima, kako na prednjoj strani, tako i na poklopcu motora. Rikardov broj 3 nalazi se na vratima, zajedno sa malim zastavama Australije. Ograničena serija modela opremljena je crnim točkovima i plavim kočionim kleštima.

Unikatne karakteristike nastavljaju se u putničkoj kabini, gde Papaya Orange akcenti mogu biti viđeni na sedištima, panelima vrata, kontrolnoj tabli i upravljaču, dok su gazni segmenti pragova dobili su Rikardov potpis.

"Nakon zadivljujućeg performansa McLaren trkačkog tima, obeleženog prvim i drugim mestom u najvećoj italijanskoj trci, predstavlja pravo vreme za razvijanje ove ograničene serije kreirane u saradnji sa australijskim vozačem", rekao je komercijalni direktor kompanije McLaren, Džordž Bigs, u zvaničnoj izjavi. "720S predstavlja pravi model za proslavljanje ovog velikog dostignuća i potpuno smo oduševljeni što ga možemo obeležiti zastavom Australije kreiranom od strane MSO odeljenja."

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group