Tunirani Lexus koji će vas zadiviti

Više slika

Više slika

Ukoliko posedujete Lexus RX ili Lexus NX modele i želite da ih učinite još lepšim nego što jesu, ukoliko je to uopšte moguće, imamo pravu stvar za vas…

Jedna interesantna radionica iz Rusije, nazvana SCL Global Concept, predstavila je svoje pakete za RX nazvan Goemon i jedan za NX, poznat kao Kotaro. Oba kompleta sadrže jedinstvene prednje rešetke koje nas asociraju na Predatora. Naravno, ukus je nešto o čemu ne treba raspravljati, ali složićete se sa nama da ovaj set čini da standardni Lexus modeli izgledaju nekako nedovršeno i prosto.

Pored toga, nije samo rešetka dovedena u pitanje ovim ruskim kreacijama. Oba kompleta uključuju agresivne prednje splitere, kao i ekstenzije prednjih i zadnjih lukova točkova. Tu je i redizajnirana zadnja maska sa velikim krovnim spojlerima, koje prate agresivni difuzeri.

Kako kaže tim ruske radionice, ovi kompleti su u saglasnosti sa OEM standardima i da će svakako precizno odgovarati navedenim modelima. Na kraju, moramo naglasiti da oni nipošto nisu pristupačni – Goemon za Lexus RX košta 9.800 dolara, uz dostavu od 2.150 dolara, dok će vas Kotaro komplet za NX koštati 6.825 dolara i dodatnih 1.950 za dostavu.

Lux Life

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group