Tunirani BMW M4 od kojeg će vam stati dah

Više slika

Više slika

Nakon otkrivanja masovne kolekcija odeće, KITH i BMW se vraćaju sa još jednim iznenađenjem -  KITH BMV M4 Competition Coupe modelom koji će biti dostupan za kupovinu. Crveni E30 M3 i M4 neće biti javno dostupni, ali postoji puno drugih opcija za ljubitelje tuniranih automobila.

Inspirisan klasičnim „E30“ M3 modelom,, KITH 2021 BMW M4 Competition sadrži crna merino kožna sedišta sa utisnutim KITH monogram preko sedišta i vrata i posebnu kobrendiranu značku okruglog oblika. Karoserija je unapređena redizajniranim branicima, spojlerima is ajtnama,  atakođe sadrži i novu LED svetlosnu grupu, koa i nova štop svetla.

„Sve na čemu radimo u KITH-u mora doći sa autentičnog mesta“, rekao je osnivač KITH-a Roni Fieg u izjavi. „Neke od mojih najdražih uspomena iz odrastanja nastale su odlaskom u posetu dedi i vožnjom u njegovom BMW-u. Sećam se da je imao E21 320i model kao i legendarni E30 M3. Ovi trenuci u mom životu zaista su oblikovali moju strast za BMW-om, pa je rad na ovom projektubio jako lepo iskustvo. “

Ovaj sportski automobil ispod haube krije M TwinPower Turbo 3.0-litarski motor koji postiže 500 konjskih snaga. Ovaj autombil počeće da se prodaje po ceni do 110.000 dolara, a njegova cena može biti i veća u zavisnosti do opreme koju kupac bude tražio.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group