Toyota predstavlja specijalno evropsko Land Cruiser izdanje

Kompanija Toyota predstavila je Land Cruiser Matt Black Edition seriju u Evropi, dok po imenu ove specijalne serije možemo zaključiti da poseduje crne stilske detalje spolja i iznutra...

Novo specijalno izdanje dodaje nešto više raznovrsnosti Land Cruiser 150 seriji, koja se najverovatnije nalazi u svojim finalnim proizvodnim godinama, pošto se potpuno novi model najavljuje za sledeću godinu.

Japanski brend izbacio je samo jednu fotografiju eksterijera svog novog modela, koji se nalazi u svom prirodnom staništu, okružen divljinom i neravnim terenskim uslovima. Specijalno izdanje se razlikuje po svojim mat crnim finišima prednje maske, ukrasima iznad farova, okvirima maglenki, krovnom gepeku, poklopcima retrovizora i redizajniranim vratima gepeka akcentovanim istom bojom.

Ove stavke kombinovane su sa sedištima u mat crnoj boji, osamnaestoinčnim aluminijumskim felnama, sa šest duplih krakova, zaduženih za stvaranje kontrasta beloj eksterijernoj nijansi i komplementirajući izgledu oslobođenom hromiranih segmenata. Poslednjepomenuta karakteristika nastala je kako bi se Matt Black Edition razlikovao od postojećeg Black Pack izdanja, koje poseduje tamno crne hromirane detalje i ekstenzije branika.

Unutar putničke kabine promene su ograničene na dvotonske kožne presvlake sedišta, sa bočnim delovima koji dolaze u sivoj ili oker nijansi, uvek kombinovani sa crnim naslonima i jastucima. Ostatak enterijera je uglavnom crn, sa izuzetkom belog neba na krovu.

Land Cruiser Matt Black Edition modeli ekskluzivno su dostupni sa petoro vrata i opremljeni su standardnim 2,8 litara velikim turbo-dizel motorima, dobrim za 201 ks i 500 Nm obrtnog momenta. Ova snaga se prenosi na sve četiri strane putem šestostepenog automatskog menjača, dok će specijalna izdanja biti dostupna na našem tržištu od četvrtog kvartala ove godine.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group