Toyota patentirala izgled kabriolet verzije modela GT86

Studija FT-86 Open definitivno je najavila dolazak kabriolet verzije Toyote GT86. Ovaj novitet imali smo prilike da vidimo u Ženevi i to u konceptnom obliku, a poslednje skice izuzete iz patenta koji je Toyota zaštitila u Evropi, pokazuju da je ovaj kabriolet spreman za dolazak na tržište…

Automobil koji je Toyota u Ženevi predstavljala kao koncept bio je daleko od toga. Proizvodna verzija kabrioleta baziranog na modelu GT86 tada je bila tek blago maskirana kako bi se dobilo na vremenu. Ovaj novitet nije daleko od dolaska na tržište, što potvrđuje i patent kojim je Toyota nedavno zaštitila njegov izgled na Starom kontinentu.

Fotografije nam otkrivaju ono što do sada nismo imali prilike da vidimo, a to je kako kabriolet modela GT86 izgleda sa podignutim krovom. Ono čega smo se svi bojali na svu sreću nije se dogodilo, i Toyotini dizajneri uspeli su da zadrže onu karakterističnu liniju automobila.

Kako je GT86 od samog početka planiran tako da može postati i kabriolet, ne bi trebalo dovoditi u pitanje njegovu čvrstinu i integritet šasije sada kada tvrdog krova više nema.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group