Toyota najavila nova hibridna vozila

Japanska auto kompanija će danas ili sutra predstaviti ove nove modele...

Toyota je najavila dva potpuno nova hibridna modela koja će se predstaviti u roku od dva dana, a iako identitet jednog ostaje nepotvrđen, pokazalo se da će jedan od njih biti i Toyota Sienna.

I slika i kratak video snimak koji prikazuju nove podele pokazuju zadnji deo poslednje generacije Sienne. Vidljivi su primetno oštrija zadnja svetla, velika oznaka Sienna i Toyotina značka s plavim naglaskom.

Intrigantna činjenica  je da nova Toyota Sienna izgleda kao da se prodaje isključivo sa hibridnim pogonskim sklopom, ali to još ostaje da se potvrdi.

CNET napominje da će se Sienna pridružiti rastućoj listi hibridnih vozila japanskog proizvođača automobila koja već uključuje modele Avalon, Camri, Corolla, Highlander, RAV4, RAV4 Prime, kao i Prius i Prius Prime.

Osim što je potvrdila da će nova Sienna biti lansirana na jesen 2020. godine, Toyota je potvrdila da će ove jeseni lansirati i potpuno novi hibridni, crossover, što nas je navelo da poverujemo da je to misteriozno hibridno vozilo koje ćemo videti ovih dana.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2020. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group