Toyota menja izgled Prius-a?

Nebitno koliko se uštedi na gorivu i porezu, za određen broj kupaca, dizajn je oduvek bio prepreka u kupovini Prius-a...


 

 

 

Toyota je očigledno to i sama shvatila, tako da iako Prius beleži rekordnu prodaju, planira da promeni dizajn Prius-a i da se okane izgleda koji ga prati već godinama unazad. 


"Postoji želja među našim kupcima da novi dizajn Prius-a ugleda svetlost dana" izjavio je podpredsednik Toyote za američko tržište Kris Hosteter.

Hosteter koji zajedno sa dizajnerskim timom radi na novom izgledu Prius-a priznaje da su možda pogrešili time što se izgled Prius-a ne menja već neko vreme.

Nezavisni analista auto sveta, Džon Volković je izjavio da je dosadašnji izgled Prius-a bio odličan za početnu fazu modela. Bio je jedinstven i govorio je "Ovo je hibridno vozilo"... Ali i on se slaže da je definitivno vreme da se proširi tržište uvođenjem novog, dopadljivijeg dizajna.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group