Toyota Hilux Invincible - oficijelne fotografije

Čuven širom sveta po svom izuzetnom kvalitetu, izdržljivosti i pouzdanosti, Toyota Hilux je model koji beleži globalno prisustvo na tržištu već 46 godina, pri čemu je ovaj model u proteklom periodu prodat globalno u oko 15 miliona jedinica.

Ovaj model je u svojoj trenutnoj verziji pristan u DLX, DLX+, SR, SR+ verzijama pri čemu SR+ verzija koja je najviše pozicioniran čini preo 40% prodatih modela na mnogima od vodećih tržišta.

U čast uspeha ovog modela predstavljena je Invincible verzija koju karakteriše srebrna prednja zaštita za donji deo vozila, hromirani usisnici za vazduh, svetla za maglu i potpuno novi, u potpunosti crni enterijer, koji se uklapa sa crnim štofanim sedištima, meki oslonac za ruku i kožnu ručicu parkirne kočnice.

Ovaj model je dostupan u osam boja eksterijera sa izborom četiri pogonska agregata: 2.5L D-4D motorom sa manuelnom transmisijom i bilo 2WD il i4WD pogonom i 3.0L D-4D jedinicom sa manuelnom ili automatskom transmisijom i pogonom na sva četiri točka.

Izvor: TOYOTA MEDIA

A.N.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group