Toyota Hilux 2019 - Special Edition

Više slika

Više slika

Za slobodno vreme i posao sa stilom...

S jedinstvenim poboljšanjima spoljašnjeg i unutrašnjeg dizajna, novo specijalno izdanje Hiluxa za 2019. dostupno je s Mid ili High specifikacijom, u verziji s dvostrukom kabinom (Double Cab) ili Mid specifikacijom u verziji Extra Cab.

Delovi spoljašnjosti su u završnoj crnoj i tamno sivoj boji, uključuju prednji gornji deo rešetke, okvir svetala za maglu i zaštitnu ploču ispod branika, ručice vrata i tovarnog prostora, poklopce retrovizora, uglove zadnjeg branika i zaštitnu ploču ispod zadnjeg branika.

Pored toga, na verzijama za zapadnoevropska tržišta biće dvobojni, 18-inčni naplaci od lake legure s mašinski obrađenim licem, dok verzije za istočnu Evropu imaju ekskluzivne 18-inčne potpuno crne naplatke od lake legure.

Nova verzija Toyotinog terenskog pik-apa poseduje jedinstvenu, potpuno crnu unutrašnjost, čiji je kvalitet ojačan hromiranim detaljima na instrument tabli, kao i piano crnim umecima na instrument tabli i oblogama vrata, takođe na upravljaču, ručici za promenu stepena prenosa i njenom podnožju.

Instrumenti ispred vozača imaju upečatljiv dizajn s belom pozadinom i centralni TFT ekran koji prikazuje namensku animaciju Hilux 2019 Special Edition kada je uključen kontakt. Za ovu verziju je čak i ključ specifičan, sa siluetnom skicom frontalnog dizajna vozila.

Naglašavajući vrhunski stil i nivo opreme prilagođene kupcima koji ovakva vozila koriste u slobodno vreme, Hilux 2019 Special Edition odražava kontinuirani rast evropske prodaje Toyotinog poznatog terenskog pik-pa kao izbora životnog stila.

Poboljšan paket Toyota Safety Sense tehnologije aktivne bezbednosti (TSS*) dostupan je na svim nivoima. To uključuje sistem upozorenja pre sudara (PCS - Pre-Collision System) s dnevnom i noćnom detekcijom pešaka i dnevnom detekcijom biciklista, prilagodljivi tempomat širokog opsega (ACC - Adaptive Cruise Control), asistenciju u prepoznavanju saobraćajnih znakova (RSA - Road Sign Assist) i upozorenje o napuštanje trake (LDA - Lane Departure Alert) s kočenjem koje se aktivira zbog neželjenog kretanja.

Hilux je opremljen hidrauličnom servo asistencijom u upravljačkom mehanizmu koja korekcije pravca obavlja kočenjem, odvojeno na prednjim/zadnjim i levim/desnim točkovima.

Novo specijalno izdanje Hiluxa za 2019. i nadograđene Hilux verzije biće dostupne širom Evrope od avgusta.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group