Toyota Copen GR – mini kabriolet za ljubitelje sportske vožnje

Više slika

Više slika

Toyota je najavila novi mini automobil koji će oduševiti sve vozače...

Danas živimo u vremenu gde je veće bolje i to se ogleda i u automobilima. Svakodnevno dobijamo vozila koja su sve veća i koja deluju kao pravi tenkovi. To u svima nama stvara želju za manjim i kompaktnijim vozilima koja će nam omogućiti da se lakše provlačimo kroz gradske gužve i da brže pronađemo parking mesto.

Toyota je ovoga puta odlučila da svojim kupcima predstavi sjajan sportski automobil malih dimenzija koji je kabriolet i koji pruža sjajno i veoma zabavno vozačko iskustvo. Naziv novog automobila je Copen GR Sport i uskoro će biti dostupan samo na japanskom tržištu, ali ako prodaja bude dobra verovatno ćemo dobiti priliku i da u Evropi testiramo ovo mini čudo.

Cena ovog automobila neće biti preterano velika i osnovni model će koštati oko 20.000 dolara, što će mnogima biti sasvim korektna cena za novi mini automobil. Iz Toyote kažu da su hteli da kreiraju mali automobil koji će vožnju ponovo učiniti zanimljivom i koji će ljudi hteti da voze iz zabave. Moramo priznati da je Toyota definitivno uspela i da će ovo postati pravo vozilo zabave kada se bude našlo na ulicama.

Drugi detalji tek treba da budu otkriveni, tako da ostaje da vidimo kakvi će se sve agregati nalaziti u ovom vozilu i koje će njegove performanse biti.

Foto:Carscoops

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group