Tesla Model Y sa 7 sedišta stiže ove godine

Elon Musk potvrdio je da dolazi varijanta Tesle Model Y sa sedam sedišta,što znači da će ovaj auto dobiti još jedan red sedišta.

Na svom Tviter nalogu, Musk je odgovorio: „Pokretanje proizvodnje sedmoseda kreće sledećeg meseca, a početne isporuke početkom decembra.“ Trenutno je Model Y trenutno dostupan u Sjedinjenim Državama kao električni automobil sa pet sedišta, a dolazi sa dodatnom opcijom za uključivanje dva zadnja sedišta u prtljažnik.

Međutim, nova opcija sa sedam sedišta postaće funkcionalnija, pružajući potpuno funkcionalan treći red sedišta u modelu Y.

Nijedna reč nije rečena kako će  dodatna težina novog rasporeda sedišta uticati na performanse Modela Y, ali možete očekivati da će se model vrhunskih karakteristika i dalje lansirati od 0-100 km/h za manje od 3 sekunde, bez obzira na nejgovu dodatnu težinu.

Dodatne informacije vezane za ovaj novi model trebale bi da stignu sledećeg meseca, tako da je najbolje da još malo sačekamo i da ništa ne prognoziramo, jer ćemo ubrzo otkriti sve što nas zanima.

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group