Tesla Cybertruck za sada poručen 535.000 puta

Električni SUV postaje sve popularniji...

Tesla automobili doneli su pravu revoluciju na polju autoindustrije i svetu pokazali da električni automobili mogu biti efikasni, brzi, ali i bezbedni za okolinu. Nakon nekoliko modela koji su vrlo dobro prošli kod vozača, Elon Mask i Tesla kompanija odlučili su da predstave i prvi EV pikup.

Bio je to Cybertruck model koj je šokirao sve svojim kockastim dizjanom. Mnogi su ovaj automobil nazvali ružnim i nedovršenim, jer karoserija ovog vozila podseća na automobile koje deca prave kada se igraju sa kockicama ili kada ih crtaju u prvom razredu osnovne škole.

Međutim, to nije bio jedini promašaj ovog vozila. Nakon što je predstavljen, Musk je izjavio da će Cybertruck biti otporan na udarce, pa je to demonstrirao tako što je tražio da njegovi asistenti gađaju stakla vozila. Stakla su pukla, a dok su svi gledali u šoku, Mask je samo izjavio „ups sredićemo to“.

Ipak, pored mnogo kritika i prozivanja, Cybertruck se već sada pokazuje kao uspešan automobil jer je naručen preko 535.000 puta, što znači da će više od pola mkiliona vozača dobiti svoj verziju ovog modela.

Isporuke ovog automobila biće izvršene početkom 2021. godine, a očekuje se da će do tada broj poručenih modela preći milion.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group