Tesla Cybertruck će biti dostupan samo u srebrnoj boji

Mnogi se pitaju da li će popularni elektro SUV moći da se naruči u drugim bojama, a vlasnik Tesla kompanije, Elon Mask, dao je kratak i jasan odgovor...

Posle samo nekoliko dana od predstavljanja, Tesla Cybertruck je poručen više od 350.000 puta. Sada je taj broj mnogo veći, a ljudi koji su ovaj auto poručili se sada pitaju, da li će moći da ga dobiju u različitim bojama?

Međutim, Elon Mask je na društvenim mrežama objasnio da će ovaj auto biti samo dostupan u srebrnoj boji, a da ga kupci kasnije mogu prelepiti folijom ako žele.

"Možete ga prelepiti bilo kojom bojom ili šarom", napisao je Mask na svom tviter profilu.

Ovo je naljutilo veliki broj ljudi, jer kupci smatraju da trebaju da imaju opciju da ulepšavaju automobil po želji, ali Mask je objasnio da je poenta ovog vozila da bude u srebrnoj boji, koja simboliše njegovu snagu i robusnost, a da svi oni koji žele to da promene mogu sami da urade u prodavnicama koje se bave ulepšavanjem vozila.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group