Teaser: Mercedes V klase

Mercedes-Benz će 30. januara 2014. godine predstaviti i zvanično početi sa prodajom naslednika sadašnjeg modela Viano na proleće, koji će poneti naziv V klasa.

Nemci su još u julu ove godine objavili nekoliko crteža, zatim su se u oktobru pojavile i prve zvanične slike koje otkrivaju unutrašnjost te buduće V klase, a sada se na internetu pojavila teaser slika ovog vozila.

Takođe, iako se ranije pominjalo da će premijera V klase biti održana početkom marta sledeće godine na sajmu automobila u Ženevi, poslednje informacije kažu da će se to desiti nešto ranije – 30. januara 2014.

Sudeći po renderu koji je nedavno objavio nemački Auto Bild, izgled novog Viana ipak ne predstavlja neko posebno iznenađenje, pa pažnju privlače najave o prostranijem enterijeru sa  kvalitetnijim materijalima, bogatoj ponudi najmodernijih elektronskih sistema...

U ponudi V klase će po sadašnjim informacijama biti CDI četvorocilindrični dizelaši sa 136KS, 170KS i 190KS, dok šestocilindraši po svoj prilici neće biti dostupni u ovom modelu (bar što se tiče evropskog tržišta). Kupcima će se pored manuelnog menjača nuditi i sedmostepeni automatik, a pominje se i opcioni 4Matic pogon na sva četiri točka.

Cene u Nemačkoj će startovati od oko 34.000 evra, a više informacija tek sledi.

Izvor: autoblog.rs

A.N.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group