T-Roc uskoro stiže na tržište

Više slika

Više slika

Od 15. septembra, sportska i stilska, nova verzija T-Roc modela izazvala je veliku pažnju u kompakt klasi frankfurtškog sajma automobila...

Novi, ekspresivno stilizovani krosover model kompanije Volkswagen, proslavio je svetsku premijeru tri nedelje ranije i sada je postao dostupan za poručivanje. Ulazni nivo modela poseduje jednolitarski TSI motor sa 115 ks i dostupan je po ceni od 20.000 evra.

I taj momenat je konačno došao, kada je novi T-Roc kompanije Volkswagen proširio njihov opseg modela u kompaktnoj klasi. Opcioni pogon na prednjoj osovini ili svim točkovima kombinuje sve karakteristike terenskog vozila sa agilnošću sportskih kompakt modela.

Najnoviji model definitivno predstavlja pravog pionira u svom segmentu, varirajući stilom u zavisnosti od specifikacija i dolazi u svim kombinacijama boja. Ovo je omogućeno iz razloga što je ovo prvi terenac kompanije Volkswagen koji je dostupan u dvobojnoj karoseriji, sa vizuelno kontrastnom sekcijom krova, uključujući A stubove, celokupan eksterijer i poklopce retrovizora.

U isto vreme, T-Roc poseduje veoma inovativne digitalne karakteristike, kao što je poslednja generacija aktivnih displeja, kao i besprekorna konektivnost koja dolazi putem Car-Net opcija. Vozilo dolazi sa standardnim, tehnički usavršenim, prednjim asistencijama i sistemom održavanja trake, ali i dodatnim karakteristikama kao što je pomoć prilikom gužve u saobraćaju, koja je dostupna uz opcioni paket opreme. Dodatno, novi T-Roc nudi komfor prilikom vožnje karakterističan Golf modelima.

Novi T-Roc može biti poručen sa izborom između tri veoma agilna motora, a pored jednolitarske jedinice koju smo već pomenuli, baznog motora serije, mušterije mogu dobiti i inicijalne opcije koje su dostupne u vidu dvolitarskog TSI motora sa 190 ks, sedmostepenim DSG menjačem i 4MOTION pogonom na svim točkovima, kao i dvolitarske TDI jedinice sa 150 ks, praćenih identičnom transmisijom i pogonom.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group