Svetska premijera: BRABUS 850 6.0 Biturbo Cabrio

Više slika

Više slika

BRABUS 850 6.0 Biturbo Cabrio – najbrži i najmoćniji kabriolet četvorosed imao je svoju svetsku premijeru na 24 Hours of Le Mans…

Motul, jedan od vodećih proizvođača maziva visokih performansi i BRABUS bili su u centru pažnje na tom događaju, jer je ovaj automobil nastao kao rezultat njihove saradnje. Sa brzinom od 350 km/h, Brabus 850 6.0 Biturbo Cabrio baziran je na Mercedes S 63 4MATIC modelu, a pokreće ga BRABUS twin-turbo V8 motor, sa povećanom zapreminom od šest litara.

Ovaj motor sa izuzetno visokim performansama može najviše da proizvede 850 KS i 1.450 Nm obrtnog momenta, a podmazan je ekskluzivno sa u potpunosti sintetičkim Motul motornim uljem visokih performansi.

Sa vizelne tačke gledišta, ovaj Brabus model sa pogonom na sva četiri točka i otvorenim krovom privući će svačiji pogled svojim sportskim i u isto vreme elegantnim izgledom, sa ogoljenim karbonskim komponentama sa poboljšanom aerodinamikom i točkovima od 21 inča.

Dizajneri eksterijera za ovaj model razvili su specijalnu Motul dizajnersku šemu za ovaj događaj, koja krasi ne samo ovaj kabriolet, već i drugi ekskluzivni automobil BRABUS grupe, koji će učestvovati na parade u Le Mansu.

Bentley Continental Cabrio odeven u Startech dizajnerski autfit impresioniraće vas svojim sportskim elementima sa unapređenom aerodinamikom, kao i točkovima od 22 inča i prefinjenim kokpitom, rađenim po meri.

Što se tiče ekonomičnosti u potrošnji goriva, emisije CO2 i klase efikasnosti, BRABUS 850 6.0 Biturbo Cabrio je baziran na Mercedes S 63 kabrioletu. U gradskoj vožnji troši oko 14.2 l na 100 km, dok na auto-putu troši 8.0 l na 100 km, a u kombinovanoj vožnji troši 10.3 l na sto kilometara. Klasa efikasnosti je F, dok je emisija CO2 242 g/km.

Motul je predstavio ovaj kabriolet ne samo u trci izdržljivosti, već i kao deo zvanične parade, koja se odigrala u petak pre trke.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group