Suzuki predstavlja novi porodični Ertiga model

Više slika

Više slika

Ukoliko ste upoznati sa modelom Ertiga, onda znate da je to u suštini Swift miniven i da se nalazi na tržištu, odnosno na određenim tržištima, oko šest godina...

Sada Suzuki predstavlja novu verziju, koja stilski, u najmanju ruku, nastavlja da se razlikuje od kompakta, sa kojim deli identičnu šasijsku tehnologiju.

Predstavljen na Indonesia Auto Show sajmu automobila u Džakarti, novi Ertiga model nešto je duži od svog prethodnika. Produžen za 130 mm, ovaj miniven sada poseduje nešto veću siluetu od Mercedes B-Class ili BMW 2-Series Active Tourer modela. U kontrastu, model koji je zamenio bio je bliže veličini A klase nemačkog proizvođača.

Ovo povećanje dužine označava više prostora u putničkoj kabini za ljude i prtljag, dok u njena tri reda ima dovoljno mesta za sedmoro. Za enterijer, koji smo za sada samo nazreli, proizvođač tvrdi da je dekorisan delikatnim kontrolnim tablama i drvenim akcentnim elementima.

Iznad redizajnirane šasije, kompanija Suzuki, postavila je potpuno novu karoseriju sa oštrijom pojavom i daleko dinamičnijim stilom sveukupno. Snaga novog modela dolazi iz motora zapremine 1,5 litara, kome za sada tačne specifikacije nisu potvrđene. Međutim, kada pogledamo verziju koju menja, verujemo da će nova varijanta prisvojiti sličan pogonski sklop.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group