Suzuki predstavio novi Swace model u Evropi

Više slika

Više slika

Suzuki Swace u suštini ne predstavlja ništa više od preimenovanog Toyota Corolla Touring Sports modela sa redizajniranim branikom, tako nismo iznenađeni što je ova serija dobila novo izdanje odmah nakon svog brata blizanca...

Novi karavan poseduje prednosti moćnijeg hibridnog pogonskog sklopa, novih LED svetala i mnogo više tehnologije unutar putničke kabine. Startujući sa najvažnijom promenom, bitno je napomenuti da samopunjeći 1,8 litara veliki hibridni sistem sada proizvodi 138 ks, što je povećanje od 18 ks u poređenju sa njegovim prethodnikom, koji je predstavljen 2020. godine.

Snaga ovog hibridnog sistema prenosi se na prednju osovinu putem eCVT menjača, a zahvaljujući povećanju snage, ovaj model sada može ubrzati do stotke iz mesta za 9,4 sekundi, dok mu maksimalna brzina ipak ostaje 180 km/h. Osvežena Swace linija poseduje nove LED farove, digitalnu instrument tablu i veći ekran informativno zabavnog-sistema.

Eksterijer Suzuki Swace modela ostaje automatski prepoznatljiv i sve promene su gotovo neprimetne. Zapravo, one su toliko male da deluje kao da se kompanija Suzuki nije preterano trudila kako bi napravila nove fotografije, već je jednostavno u fotošopu preradila fotografije starog modela. U direktnom poređenju, moguće je videti redizajnirane LED grafike farova i nove hromirane detalje u donjem delu zadnjeg branika.

Swace linija dostupna je u dva izdanja, sa modelom baznih specifikacija koji dolazi kao standard sa pomenutim digitalnim kopitom, grejačima u sedištima, automatskom kontrolom klime, šesnaestoinčnim točkovima, LED štopaljkama, ambijentalnim osvetljenjem i daleko sofisticiranijim sistemom naprednih vozačkih karakteristika, koje uključuju dinamičku radarsku kontrolu krstarenja i praćenje mrtvog ugla, koji su poboljšani dodavanjem Safe Exit Assist opcijom.

2023 Suzuki Swace model je već dostupan u Holandiji, sa startnom cenom od 35.795 evra za ulaznu varijantu Select i 37.795 evra u Style verziji nešto većih specifikacija. Ovo je povećanje cene od 3.500 evra u poređenju sa prošlom generacijom, a iako na evropskom tržištu Toyota Corolla Sports Tourer modeli startuju sa cenom od 32.495 evra, bitno je napomenuti da je on u baznim specifikacijama nešto slabije opremljen od automobila kompanije Suzuki.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group