Suzuki CELERIO će se proizvoditi na Tajlandu

Na jučerašnjoj konferenciji za novinare, održanoj u Bangkoku na Međunarodnom sajmu automobila, Suzuki Motor Corporation je najavio da će se CELERIO - njen novi globalni kompaktni automobil - proizvoditi na Tajlandu.

Rayong objekat otvoren je u martu 2012., i drugi je proizvodni centar za CELERIO od njegovog predstavljanja u Indiji. Počevši od maja 2014., CELERIO će se proizvoditi za Tajlandsko domaće tržište, a zatim kreće i proizvodnja Evropske specifikacije modela, koji će postati dostupan u Evropi u drugoj polovini 2014.

Rayong fabrika je počela rad kao globalno strateško proizvodno čvorište za Swift model 2012. "Swift se proizvodi i izvozi u regionu" , rekao je gospodin Sugiyama, predsednik Suzuki Motor (Tajland) Co Ltd "Sa novim CELERIO, Rayong fabrika će sada proširiti svoj izvoz u Evropu, čime se povećava njen značaj kao globalnog proizvodnog čvorišta"

Uzimajući u obzir proizvodne kapacitete postrojenja i zahteve specifikacija u različitim regionima, i želeći da se postigne maksimalna efikasnost produktivnosti u svetu, Suzuki je odlučio da proizvodi evropsku specifikaciju CELERIO modela na Tajlandu.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group