Supercar Blondie dobila prvi Tiffany Brabus G-Wagon

Aleksandra Meri Hirši, poznata kao Supercar Blondie je najpoznatija influenserka po svojim video snimcima automobila koje redovno objavljuje na društvenim mrežama.

Supercar Blondie je svojoj kolekciji dodala novi egzotičan automobil koji joj je nedavno isporučen u ogromnoj Tiffany kutiji. Snimljena u najnovijem video snimku na njenom popularnom YouTube kanalu, auto blogerka stiže u automobilu Rolls-Royce Wraith i iznenađena je ogromnom poklon kutijom koja čeka da bude otvorena. Tada shvata da je automobil iz snova koji je sa nestrpljenjem čekala poslednjih 6 meseci konačno stigao.

Skidajući belu traku, ona otkriva potpuno prilagođeni G-Wagen i predstavlja ga kao prvi Tiffany Edition Brabus G-klase na svetu.

G-Wagen je dobio tretman G800 nemačke kompanije, zajedno sa mnoštvom jedinstvenih detalja koje je naručila influenserka. U stvari, Aleks polako prolazi kroz sve elemente na svom G-Wagenu zajedno sa poboljšanjima performansi koje je napravio Brabus. Automobil dolazi u prelepoj metalik bronzanoj boji spolja koju je uradio CarDip a koja je u kontrastu sa suptilnim Tiffany plavim akcentima. G-Wagen po meri je takođe opremljen novim sportskim izduvnim sistemom, poklopcem rezervnog točka od ugljeničnih vlakana pozadi, LED pomoćnim svetlima na krovu i poklopcem za haubu.

Aleks čak otvara haubu da bi pokazala moćni V8 motor koji je nažalost sakriven ispod slojeva plastične obloge. Međutim, Brabus je nadogradio motor specijalnim komponentama i remapirao ECU da izvuče 800 konjskih snaga iz motora, koji inače daje oko 580 KS u standardnom AMG G63.

Međutim, vrhunac G-Wagena po meri je njegova posebna unutrašnjost koja je izvedena u Tiffany plavoj boji. Za razliku od drugih boja, svetloplava nijansa izgleda zaista atraktivno. U stvari, Tiffany plava boja je veoma popularna među vlasnicima superautomobila.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group