Subaru najavio novi Legacy

Naredne nedelje na auto salonu u Los Angelesu debitovaće novi Subaruov koncept modela Legacy...


Reč je o najavnoj studiji skorašnje proizvodne verzije nove generacije ovog modela inspirisanoj konceptnim modelom Viziv. 

Fotografija enterijera još uvek nema, ali spoljašnjost je vrlo moderna i možemo reći da je konceptni Legacy ustvari tzv. kupeovska limuzina koja je dugačka 4930, široka 1940 i visoka 1500 mm, dok mu je međuosovinski razmak 2880 mm. Takođe, vredi reći da je studijski primerak opremljen 21-colnim lakometalnim felnama i gumama 265/40 ZR21. 

Za sada nema podataka o pogonu, ali izostanak izduvnih cevi bi mogao da uputi na to da se radi o električnom automobilu. Iz Subarua su potvrdili da će ovaj model biti opremljen poznatim simetričnim sistemom pogona na sva četiri točka, kao i naprednim sistemom pomoći vozaču pod nazivom EyeSight.

Proizvodna verzija novog Legacya bi trebala da bude predstavljena sledeće godine, nakon čega bi trebala da krene i prodaja.

O.R.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group