Subaru Forester dobija više prostora i tehnologije

Više slika

Više slika

Subaru je nedavno predstavio svoju petu generaciju 2019 Forester modela...

Nova linija poseduje nekoliko naprednih standardnih tehnologija, kao što je EyeSight vozačka asistencija, ali i boxer motor zapremine 2,5 litara, zajedno sa prostranijim enterijerom.

Najnoviji Forester boće dostupan u Standard, Premijum, Limited, Touring i Sport varijantama, od kojih su sve napajane boxer motorom zapremine 2,5 litara, dobrim za 182 ks i opremljenim Auto Stop/Start tehnologijom.

Takođe, svi nivoi opsega dobijaju Lineartronic CVT transmisiju i dobro poznati simetrični sistem pogona na svim točkovima ove kompanije, kao standard, dok EyeSight Driver Assist tehnologija može postati dostupna po dodatnoj ceni.

Modeli Touring specifikacija, sa druge strane, debituju sa DriverFocus sigurnosnim sistemom, koji može upozoriti vozače na razdaljinu, kao i automatsko podešavanje određenih vozačkih podešavanja, pozicije sedišta, kontrolu klima uređaja, multifunkcionalni displej i slično, tokom starta automobila. DriverFocus sistem radi putem softvera za facijalno prepoznavanje i može detektovati do pet različitih vozača.

Pored toga, prominentni rubovi točkova i dalje su tu kako bi podsećali svakoga da se iza njih nalazi Symmetrical sistem pogona na svim točkovima, sa zaštitama šasije napred, pozadii i sa strane na svim verzijama, koje sada dolaze kao standard, isto kao i potpuno novi LED farovi. Krovni gepek takođe predstavlja standard na svim varijantama, a kupci mogu upariti metalik crne ili srebrne finiše farova sa novim bojama kao što su Jasper Green Metallic, Horizon Blue Pearl i Crimson Red Pearl.

Kada se radi o ukupnoj veličini modela i njihovoj praktičnosti, vredi napomenuti da je Forester porastao, a sada meri 2.669 mm u bazi točkova, kao i 1.000 mm u prostoru za noge na zadnjem delu, što je uvećanje za 35,5 mm u poređenju sa njegovim prethodnikom.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group