SUBARU BRZ STI

Ako smo nešto željno isčekivali otkako je Subaru predstavio svoj sportski kupe BRZ onda je to sigurno dolazak STI verzije ovog modela. Subaru je odlučio da STI verziju modela BRZ predstavi na sajmu automobila u Sidneju.

Subaru BRZ od sada je bogatiji za niz STI dodataka, a uz nove aerodinamičke elemente BRZ je dobio i bolje vešanje, novi izduvni sistem i nove 17-inčne aluminijske felne. Novi izduvni topovi i crne felne sa STI oznakama dodatno ističu dušu ovog automobila.

STI verzija se odlikuje i sa nekoliko novih sitnica u enterijeru automobila, pa se sada mogu naći nova ručica menjača, novi volan, STI prekidač za pokretanje i gašenje automobila i kao i nešto drugačija prednja struktura. Kit koji je Subaru predstavio u Australiji uskoro bi se trebao naći u prodaji, a koliko će novca biti potrebno izdvojiti za spomenute STI dodatke još uvijek je nepoznato.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group