Subaru BRZ 2022 napokon stigao

Više slika

Više slika

Sportski automobil, koji će ponovo biti blizanac Toyote 86, zvanično je predstavljen ovog meseca, a na tržištu se prodaje kao model 2022. godine, što znači da bi trebalo da počne da stiže distributerima širom sveta u drugoj polovini 2021. godine.

Novi model zamenjuje svoj prethodni 2,0-litarski četvorocilindrični motor većom 2,4-litarskom četvorocilindričnom verzijom koju deli sa Ascentom. Ova promena zahteva da se turbopunjač ugradi na dno motora, kao što je slučaj sa Ascent modelom, ali BRZ nažalost ne poseduje turpopunjač, jer on jednsotavno nije imao mesta za ugradnju.

Priznajući razočaranje obožavalaca, šef odnosa s javnošću nastavio je da uverava da će model 2022 ipak pružiti sasvim drugačije iskustvo vožnje. Pored povećanih konjskih snaga koje sada ostižu 228 KS, on kaže da se najveći obrtni momenat aktivira na samo 3.700 obrtaja u minuti, što je mnogo niže od crvene maksimale koja se približavala 6.400 obrtaja po minuti na prethodnom modelu, što čini da ovaj automobil bude mnogo povozniji.

Što se tiče dizajna, on je sportski i moderan, ali istovremeno ne privlači previše pažnje i nije preterano napadan. Ipak, ostavljamo vama da pogledate fotografije i da sami procenite izgled ovog novog vozila.

Slobodno nam u komentarima napišite šta mislite i kako ga ocenjujete.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group