Stiže unapređeni Range Rover Velar

Petolitarski pogon sa vrha opsega konačno je ponuđen u ovom modelu.

2020 Range Rover Velar SVAutobiography Dynamic Edition će dobiti isti 5.0 litarski V8 motor sa superpunjačem, koji je srce najboljih Jaguar i Land Rover vozila…

Ovaj motor će 2020 Range Rover Velar modelu dati dodatnih 170 konjskih snaga, sa ukupnom cifrom od 550. To će biti više nego dovoljno da lansira Velar od nula do sto kilometara na čas za 4.3 sekunde, što skida oko 1.4 sekundu sa rezultata baznog modela. Kako bi se što bolje izborio sa tom dodatnom snagom, kočnice i vešanje ovog automobila takođe dobijaju unapređenje, sa ogromnim rotorima i čeljustima sa četiri klipa napred.

Aktivno vazdušno vešanje pomaže telu automobila da se glatko kreće po drumu i daje mu dodatni klirens od zemlje uz stabilnost, onda kada siđete sa asfalta i krenete u osvajanje nezgodnih terena. Mala estetska unapređenja urađena su na eksterijeru, uključujući quad cevi izduva i veće usisnike u prednjem delu. Tu je takođe i nova nijansa farbe, Satin Byron Blue, koja će biti ekskluzivna za ovaj Velar model.

Luksuza u vozačkoj kabini novog Velara ima u izobilju, sa perforiranom i štepanom Windsor kožom u ponudi u četiri kombinacije boja – Vintage Tan, Cirrus, Ebony i Pimento. Tu je takođe i jedinstveni sportski volan, sa konturisanim obodom, uz aluminijumske pedale. Interesantni završni detalji primenjeni su na većini elemenata ovog modela, a ako se odlučite za karbonski paket, dobićete enterijer koji je okupan ovim skupocenim materijalom. Cena ovog noviteta će biti tek objavljena.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group