Stiže unapređeni 2021 Mercedes-AMG E63

Više slika

Više slika

Mercedes-AMG spremao se da sutra predstavi model 2021 E63, ali internet je pokvario iznenađenje jer se danas na internetu pojavilo nekoliko slika novog modela.

Kako je prikazano unapređeni model izdvaja jednostruku rešetku nove panamericana jedinice koja odjekuje od ostatka AMG linije.

Na rešetki se nalaze novi prednji farovi koji se prenose iz ažurirane E-klase, a dizajneri su takođe ugradili novi branik i revidirani centralni usisnik koji sada poseduje i istaknute vertikalne nosače.

Vozilo je opremljeno tanjim zadnjim svetlima i novim zadnjim branikom, a možemo videti i modifikovani difuzor i poznati izduvni sistem sa četvorostranim auspuhom.

Slike unutrašnjosti još nisu izašle na površinu, ali možemo očekivati novi upravljač i ažurirani MBUX infotainment sistem sa 12,3 inčnim displejom.Takođe bi trebalo da budu poboljšani sistemi za pomoć vozaču.

Dok će svi detalji biti objavljeni sutra, član Nemačkog foruma za automobile objavio je prividni članak iz magazina koji potvrđuje da će E63 imati tvin-turbo 4,0-litarski V8 motor.

U osnovnom modelu E63, motor će stvoriti snagu od 563 KS i 750 Nm obrtnog momenta.Trebalo bi biti povezan sa deveto-stepenim automatskim menjačem i omogućiće automobilu da raketira od0-100 km / h za 3,5 sekundi.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group