Stiže unapređena Mercedes G klasa

Mercedes nadograđuje G-klasu sa više opreme i dodaje veče mogućnosti personalizacije kako bi njegov ikonski terenac bio još prilagođeniji potrebama kupaca.

Najnovije ažuriranje G klase takođe uključuje uvođenje novog „Pustinjskog“ načina rada, koji podešava pogonski sklop za maksimalnu vuču na peščanim terenima. Novi režim vožnje aktivira se prekidačem „Dinamic Select“ i kombinuje kasno podizanje stepena prenosa, direktniji odziv gasa i prilagođeni ESP da bi se poboljšala sposobnost G-klase na pesku.

Kao deo osveženja, Mercedes pretvara G 400d, koji je ranije bio dostupan kao poseban model, u redovnog člana evropske ponude. G 400d koristi snažniju verziju 3,0-litarskog inline-šest dizel motora sa 330 KS. Kao i ranije, asortiman je kompletiran sa 282 KS G 350d modelom i G 63 AMG verzijom koja koristi turbo 4,0-litarski V8 sa 576 KS).

Mercedes je poboljšao nivo opreme G-klase dodavanjem širokog zaslona kabine, retrovizora bez okvira i Parking moda sa kamerom za vožnju unazad. Kupci se takođe mogu odlučiti za popularni noćni paket bez AMG linije i paket od nerđajućeg čelika.

Noćni paket uključuje termoizolaciono tamno staklo, ogledala na vratima, rešetku hladnjaka završenu u Obsidijanskoj crnoj boji, zatamnjene indikatore, lampe za vožnju unazad i dnevna svetla.

Paket od nerđajućeg čelika nudi srebrni poklopac rezervnog točka, pragove vrata i zaštitu praga za utovar od nerđajućeg čelika.

Cene u Nemačkoj za ažuriranu Mercedes G klasu kreću se od 99,446 € za G 350d model ,102,694 € za G 400d i 154,309 €  za G 63 AMG.

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group