Stiže novi Smart kabriolet


Ljubitelji Smat kabrioleta za dvoje sada imaju priliku da biraju između automatik i manualnih menjača...

Ove opcije su ponuđene kao alternativa verzijama sa twinamik transmisijama duplih kvačila, dok je dvosed dostupan i sa manualnim petostepenim menjačem. Porudžbine se mogu izvršiti već sada, a vozila će biti isporučena ovlašćenim dilerima sredinom jula ove godine.

Novi Smart kabrio je jedini pravi kabriolet u svojoj klasi vozila i jedan od najrazumnije procenjenih automobila sa otvorenim krovom, koji je zabavan i pruža uživanje u svežem vazduhu, dok je dostupan po ceni od 14,305€ - za model sa 52kw motorne snage i manualnom transmisijom. Početna cena kabrio modela sa motorom od 66kw iznosi 15,200€.

Već na osnovnom nivou, verzija Smart kabrioleta nudi široki spektar različite opreme. Ona uključuje električno operativni, kožni, mekani krov, LED dnevna svetla, centralnu bravu sa daljinskom radio kontrolom, vizuelnu verifikaciju zaključavanja - signal i blokadu, kontrolu krstarenja sa limiterom (promenjivo ograničenje brzine), eksterijernim indikatorom temperature - sa upozorenjem za smrzavanje, instrument tablu sa monohromnim LED displejom, kompjutersku navigaciju i električne podizače prozora.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group