Stiže novi Porsche Macan GTS

Više slika

Više slika

Porsche Macan GTS pokazao se kao veliki hit otkad je predstavljen. GTS je postao glavni model u Porscheovoj liniji i zbog toga je Porsche kompanija odlučila da osveži ovaj automobil.

Najnoviji model ovog luksuznog crossover SUV-a dolazi sa 2,9-litarskim V6 motorom koji je u stanju da proizvede 380 KS i 520 Nm obrtnog momenta - blago poboljšanje u odnosu na standardni model, ali dovoljno dobar za ubrzanje GTS-a od 0 do 100 km /  za samo 4,7 sekundi. Unapređeni Macan GTS takođe može dostići maksimalnu brzinu od 261 km / hi poseduje unapređeni PDK menjače sa dvostrukim kvačilom.

Kupci bi takođe mogli dobiti opcioni Sport Chrono paket koji GTS čini još agresivnijim nego što je to inače slučaj. Automobil sedi na kompletu potpuno novih 20-inčnih RS točkova Spider Design, koji kriju ogromne kočnice od livenog gvožđa ili opcione Porsche kočnice sa presvlakom od volfram karbida.

Novi Porsche Macan GTS standardno će dobiti paket Sport Design, uključujući novi prednji branik i masku, redizajnirane bočne sajtne, kao i posebni zadnji branik. SUV poseduje brojne zatamnjene elemente, a LED svetla i trodimenzionalna zadnja LED svetla takođe su potamnjena.

U unutrašnjosti kabine, svuda je Alcantara: na središnjim pločama sedišta, naslonima za srednju konzolu i vratima. Cena za Porsche Macan GTS za 2020. godinu počinje od 77,880 evra u Nemačkoj.

Foto:Luxatic

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group