Stiže novi Macan sa 430 konjskih snaga

Više slika

Više slika

Porsche kompanija je predstavila novog Macana 2020 koji sadrži jači agregat i koji omogućava bržu i uzbudljiviju vožnju...

Verovali ili ne, novi Macan sada poseduje manji motor,ali zato proizvodi više konjskih snaga. Prethodni Porsche Macan posedovao je 3.6 litarski motor, dok 2020 model sadrži znatno manji 2.9 litarski agregat. Međutim, novi motor donosi novu tehnologiju koja čini da on bude mnogo efektivniji i učinkovitiji, pa zbog toga on uspeva da vozaču obezbedi 430 konjskih snaga i neverovatne performanse za jedno SUV vozilo.

Novi Macan brzinu od 0 do 100 km/h postiže za 4.3 sekunde, dok mu je maksimlana brzina ograničena na 270km/h. To znači da ćete ovaj automobil sa lakoćom uporediti sa sportskim superautomobilima i da ćete većinu njih ostaviti u prašini iza sebe.

Što se tiče dizajna, i na njemu su vidljive promene koje se ogledaju u dodatim usisnicima za vazduh, unapređenim branicima, novim spojlerima i novim LED farovima koji poseduju najmoderniju tehnologiju.Ovaj model takođe dolazi i sa paketom novih keramičkih kočnica, sportskim izduvnim sistemom i fenomenalnim aluminijumskim felnama.

Zbog svojih unapređenja, novi Porsche nosi naziv Macan Turbo i njegova početna cena iznosiće 100.000 dolara.

Foto:Carscoops

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group