Stiže novi Duster

Modeli Logan i Sandero su već u drugoj generaciji, pa se čeka da se to desi i sa SUV modelom, koji je za sada praktično ostao identičan, osim sitnih promena koje je doživeo tokom 2013. godine...

 

Stvari će uskoro da se promene za rumunsku ponudu, a desiće se nakon predstavljanja osveženog Logana i Sandera, koji se očekuju ove jeseni. Druga generacija Dustera bi trebala da se pojavi početkom naredne godine, kako  tvrdi rumunski časopis ZF koji navodi Renaultovog direktora dizajna, LAurensa van den Ackera. 

"U septembru u Parizu ćemo predstaviti osvežene verzije Sandera i Logana. U pitanju je očekivano osveženje na pola proizvodnog ciklusa. Čekamo novi Duster. Nažalost, Dacia nije dovoljno velika da svake godine izbaci nešto novo", izjavio je. 

Detalji o tome kakve promene nas očekuju na SUV modelu nisu izašli, ali bismo trebali da vidimo drastične promene eksterijera, koje će pratiti one kod Sandera i Logana, zajedno sa novom kabinom. Easy-R automatski prenos koji je predstavljen prošle godine će verovatno takođe biti ponuđen u drugoj generaciji. 

O.R.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group