Stiže Mini Roadster

AVANTURA SE NASTAVLJA. SADA SA SPUŠTENIM KROVOM.

 

Šesti član MINI porodice – MINI Roadster je stigao i čeka da ga premijerno vidite 28.03. u 19h, na prvom spratu Delta City šoping mola.

Ujedno vas pozivamo da posetite MINI štand tokom celog trajanja Delta Auto Sajma automobila i motocikala, od 28.3. do 1.4. gde će po prvi put biti izloženi svi brendovi Delta Auto grupe na jednom mestu. 

Linija modela kreće od osnovne verzije Cooper Roadster sa 121ks, nakon toga dolazi dizel verzija Mini SD Roadster sa 141ks i na kraju Cooper S Roadster sa 181ks. Modeli su opremljeni šestostepenim manuelnim ili automatskim menjačima.

Najjači model u ponudi biće John Cooper Works Roadster, kojeg pokreće četvorocilindrični turbo motor od 211ks. Performanse će biti vatrene, ubrzanje od 0-100 km/h traje 6.5 sekund, a maksimalna brzina će biti 237km/h. Kako proizvođač tvrdi, kombinovana potrošnja će biti 6.1 litar na 100km. Emisija izduvnih gasova je 169g/km.

Mini takodje nudi uobičajene široke mogućnosti za personalizaciju. Vlasnici Apple iPhone-a mogu pristupiti Internetu preko displeja na centralnoj konzoli, koristeći džojstik na centralnoj konzoli i tastere na volanu. To otvara vrata funkcijama kao sto je internet radio, Google, Facebook i Twitter.

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group