Stiže Lamborghini Huracan Evo Spider

Lamborghini je predstavio Spyder verziju svog Huracan Evo modela sa pogonom na zadnjoj osovini…

Za razliku od kupe verzije koja je debitovala u januaru ove godine, Lamborghini je ovog puta svoj kabrio novitet predstavio u digitalnom svetu zbog pandemije korona virusa, i tako postao prvi automobilski brend koji je koristio AR za lansiranje jednog automobila. Spyder je takođe dobio 30 posto oštrije upravljanje od AWD verzije Huracan Evo.

Novi model pokreće isti 5.2 litarski V10 motor sa unutrašnjim sagorevanjem koji se može videti u verziji sa pogonom na sva četiri točka, ali je tjuniran tako da sada proizvodi 602 konjske snage. Prema pisanju slavnog brenda, novi kabriolet ubrzava od nula do sto kilometara na čas za 3.5 sekunde, dok mu je maksimalna brzina 323 kilometra na čas.

Lambroghini Huracan Evo Spyder RWD težak je nešto više od 1.500 kilograma, a poseduje distribuciju težine u razmeri 40/60. Set točkova od 19 inča, koji su obmotani Pirelli P Zero gumama i čelične kočnice dolaze kao deo standardne ponude, a to može biti unapređeno opcionim točkovima od 20 inča i karbonsko-keramičkim setom kočnica.

Kada se radi o estetici, Spyder izgleda identično kao Coupe verzija, s tim što poseduje mekani automatizovani krov, koji se za oko 17 sekundi može sklopiti. “Vozač je u savršenom dodiru sa Lamborghini inžinjerskim nasleđem. Osećaj povratnih informacija i uzbuđenja od postavke sa pogonom na zadnjim točkovima gde je elektronska intruzija minimalizovana, daje nam priliku da uživamo u slobodi i duhu života, što nude samo kabrioleti”, izjavio je Stefano Domenikali, šef Lamborghini brenda.

Prve dostave ovog modela počeće tokom predstojećeg leta, dok je početna cena Huracan Evo Spyder 233.123 dolara.

Lux Life

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group