Stilizovani enterijer Mini Cooper modela

Više slika

Više slika

Vilner Peking vas može opskrbiti neverovatnim modifikacijama, a ovaj veoma ukusno dizajnirani Mini Cooper predstavlja dokaz ove tvrdnje.

Kompanije Vilner jenedavno otvorila novi dizajnerski studio u Kini i već su uspeli sve da impresioniraju sa svojim ekscentričnim modelom Mini Cooper a ovaj automobil je specijalno razvijen za mladu glumicu Tjan Lin.

Ekstenzivni Vilner tretman je primenjen na njenom obožavanom MINI One Cabrio R57, kako bi automobil reflektovao vlasnikov senzualitet i životni moto: "Uspeh može biti beskonačan, baš kao i univerzum".

Ovaj R57 je veoma svetao primer ekstravertne ličnosti prve mušterije kompanije Vilner China, sa enterijerom koji sadrži elemente od čistog zlata, kao što su ručno izrađene ikone na dugmićima ispod brzinometra. Neke od kontrola su finiširane u zlatu, ali je konzola na prednjoj strani šalthebla takođe kreirana ručnim radom.

Koža ima benifite od pozlate, zajedno sa rolbarovima koji su smešteni iza zadnje klupe. Izgleda da je mušterija zahtevala da svo sečenje i graviranje bude urađeno ručno, što predstavlja veoma lak zadatak za momke iz Vilner studija.

Najekscentričniji MINI na svetu uključuje u 25 jedinstvenih slojeva premaza i lakova preko plastičnih elemenata na kontrolnoj tabli i upravo zbog toga pritiskanje tih dugmića sigurno pruža magičan osećaj, ako imamo u vidu prateći efekat boje. Besprekorna koža i alkantara koje se mogu videti svuda po putničkoj kabini sadrže upadljive ljubičaste i plave nijanse.

Šavovi i sigurnosni pojasevi su finiširani u beloj boji kako bi se što bolje uklapali sa potpuno belom karoserijom, koja poseduje minimalistički izgled, sa belim felnama i asimetričnim rubovima točkova, od kojih prednji prikazuju šarmantne plave finiše.

Na tehničkom nivou, ovaj 2010 MINI One Cabrio poseduje motor od 90 ks i 1598 kubika, isto onoliko koliko je imao i kada je izašao iz fabrike. Ovo su ne preterano privlačne karakteristike, ali se ovaj automobil pre svega oslanja na svoj ekstravagantan izgled.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group