Stigao unapređeni Mercedes Marco Polo

Više slika

Više slika

Mercedes-Benz je poboljšao popularni Marco Polo model, koji će zadovoljiti sve osobe koje vole da kampuju...

Osveženi kamper može se prepoznati po redizajniranoj  rešetki, sa crnim ili hromiranim detaljima, kao i sa redizajniranim zadnjim branikom.

U unutrašnjosti se nalaze novi otvori za vazduh i materijali, a  Marco Polo se po prvi put može pohvaliti i digitalnim retrovizorima. Ostale novosti ogledaju se u Active Brake Assist i Distronic Active Assist modovima, koji su dostupni po prvi put u ovom vozilu i koji olakšavaju i čine da vožnja bude bezbednija.

DAB + digitalni radio je takođe dodat, pored sistema za zabavu koji ima Bluetooth interfejs i  7-inčni ekran osetljiv na dodir.

Linija motora je  poboljšana, pa  Marco Polo 300 d, razvija 239 KS obrtni momenat od 500 Nm, a ubrzanje od  0-100 km / h postiže za za 7,9 sekundi, kao i maksimalnu brzinu od 210 km / h. Modeli 250 d, 220 d i 200 d i dalje razvijaju 190 KS,163 KS i 136 KS, dok novi 170 d ima 102 KS.

Kao i prethodni Marco polo model, novi je dizajniran da maksimalno poveća udobnost i boravak u ovom vozilu, a sa krovnim bračnim krevetom i sedištima na razvlačenje, u ovom autombilu može komotno spavati 4 osobe, što ga čini idealnim kamper vozilom.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group