Stigao unapređeni BMW Serije 5

Više slika

Više slika

Preuređeni BMW M5 jedna je od najupečatljivijih super limuzina koja se trenutno prodaje...

U poređenju sa M5 od pre, obnovljeni  model ima revidiranu prednju masku sa novom rešetkom, agresivnijim farovima i lepšim branikom. Zadnji deo je takođe osvežen redizajniranim zadnjim svetlima i novim difuzorom. Iako su ove promene relativno male, one ipak transformišu izgled super limuzine i čine da deluje kao potpuno novi model.

I u unutrašnjost su unete i neke manje promene, uključujući ugradnju proširenog 12,3-inčnog informativno-zabavnog sistema. Tu su i podešena centralna konzola i dva osvetljena tastera, jedan za režim M i jedan za podešavanja vozila.

Kao i pre, M5 pokreće 4.4-litarski V8 sa dvostrukim turbopunjačem, što je u standardnom obliku stvara snagu od 592 ks i 750 Nm obrtnog momenta. Sport verzija je malo moćnija, jer je snaga povećana na 617 konja. Oba modela M5 i M5 Competition imaju osmostepeni automatski menjač koji šalje snagu kroz sistem pogona na sva četiri točka koji uključuje sportske režime 2WD i 4VD. M5 Competition pogađa 100 100 km / h za 3,3 sekunde, dok ‘običnom’ M5  treba 3,4 sekunde da postigne istu brzinu.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group