Stigao je novi Ford Bronco 2021

Novi Ford Bronco 2021 konačno je otkriven, oživljavajući jedan od najslavnijih modela u istoriji američkog proizvođača automobila.

Bronco dolazi sa 2 vrata i varijantom sa 4 vrata i sedeće na vrhu nove porodice robusnih terenskih modela koji uključuje i manji Bronco Sport. Ford kaže da je novi Bronco dizajniran za funkciju, a ne modu, tako da je kompanija godinama „tiho istraživala“ kako bi otkrila šta kupci žele od novog modela.

Ford Bronco 2021 biće dostupan sa dva EcoBoost motora: osnovnim 2,3-litarskim četvorocilindričnim motorom sa očekivanim obrtnim momentom od 270 KS i 2,7-litarskim V6 sa 310 KS.

Opcije menjača uključiće novi sedmostepeni menjač koji se isporučuje sa guseničnim zupčanicima koji su standardni samo na četvorocilindričnim modelima i 10-stepenim automatskim modelima. Kupci će takođe moći da biraju između dva sistema 4 × 4.

Bronco takođe dolazi i sa mnoštvom naprednih opcija koje su kreirane da pomognu vozaču u toku vožnje. Te opcije uključuju Trail Control, koji je tempomat za malu brzinu za vožnju na stazama, Trail Turn Assist, koji pomaže pri skretanju, i Trail One-Pedal Drive, koji pomaže vozaču da bude precizniji i sigurniji tokom spuštanja i penjanja na brdovitom terenu.

Cene još uvek nisu otkrivene, ali nam fotografije pokazuju kako ovaj model izgleda.

V.P.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group