Stelvio - Giulia i Giulietta dobijaju B-Tech verzije u Evropi

Više slika

Više slika

Brend Alfa Romeo startovao je sa prodajom novog modela Giulia, Stelvio i Giulietta B-Tech izdanja na selektovanim tržištima Evrope, dok sva tri modela donose daleko unikatniji izgled, ali i poneki tehnološki napredniji sistem od prethodnika...

Giulia i Stelvio B-Tech poseduju nešto manji paket noviteta, koji uključuje tamne i sjajne V oblikovane umetke oko maske hladnjaka, metalik poklopce retrovizora u tamnim tonovima i izduvne grane, kao i nove oznake na zadnjem delu. Stelvio B-Tech, sa druge strane, dolazi sa tamnim metalik akcentima na zadnjem braniku i krovnoj konstrukciji, a Giulia B-Tech dobija sportske branike iz Veloce paketa.

Točkovi svih modela takođe dolaze u tamnim metalik bojama i poseduju monohromatske čepove. Tamo gde Giulia B-Tech dobija osamnaestoinčne felne kao standard, Stelvio dodaje jedan inč više. Pored toga, devetnaestoinčne i dvadesetoinčne felne dostupne su kao opcija na svim automobilima.

Kada se radi o opremi, Giulia i Stelvio B-Tech kao standardne karakteristike uključuju adaptivnu kontrolu krstarenja, Alfa Connect informativno zabavni sistem sa ekranom veličine 8,8 inča, Apple CarPlay/Android Auto funkcijama, bi-xenon farovima i mlaznicama za pranje, DAB radio sistem i Alfa Connected Service opciju.

U slučaju modela Giulietta B-Tech, Alfa Romeo je dodao slične stilske tretmane u koje su uključeni prepoznatljivi tamni elementi uključujući i V oblikovane umetke oko maske hladnjaka, poklopaca retrovizora, rukohvata na vratima, maglekama i izduvnim granama, zajedno sa Giulietta oznakama sa svih strana. Radi kompletiranja svih modfikacija tu su osamnaestoinčne felne sa pet rupa, takođe u metalik tamnim finišima, zatamnjena stakla pozadi, sportski zadnji branik i tamni finiši enterijera putničke kabine.

Lista standardne opreme uključuje Alfa Connect sedmoinčni audio sistem sa Alpine, Apple CarPlay, Android Auto konekcijama, parking senzorima, zadnjom kamerom, USB-HDMI ulazom i Mopar Connect sistemom.

B-Tech edicija dostupna je za porudžbinu na odabranim evropskim tržištima, a u Nemačkoj, cene ove linije startuju od 26.500 evra za modele Giulietta B-Tech, 42.000 € u slučaju modela Giulia B-Tech i 49.000 € koliko je potrebno izdvojiti za Stelvio B-Tech.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group