Šta Ričard Hamond misli o novom Defenderu

Slavni voditelj je dao svoje iskreno mišljenje o novom Land Roveru...

Nekadašnji voditelj Top Geara i trenutni voditelj Grand Toura je veliki obožavalac originalnog Land Rover Defendera, ali da li mu je drag novi mode?

Primer koji je Hammond testirao bio je Defender 110 D240 koji ima turbodizelski 2,0-litarski četvorocilindrični motor snage 237 ks.

Otprilike na polovini video zapisa, Hammond prikazuje svoju prvu generaciju Defendera koji je restaurirao. To je vrlo posebna stvar i, iako je novi Defender mnogo sposobniji od originala i prepun najnovijih tehnologija i luksuza, da li je zapravo dobar kao i njegov prethodnik?

Izgleda da Hammond nije toliko doduševljen novim Defenderom i pred kraj njegove recenzije, nakon što je izveo svog psa u šetnju, kaže da ovo zapravo nije Defender i da bi ga trebalo označiti kao Discoveri. On dodaje i kaže da da auto nije loš, več naprotiv, da je jako dobar, ali da jednostavno nema atribute kako bi mogao da nosi naziv Defender.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group