SsangYong kreće na Land Rover

Novi SUV iz SSangYong-a će imati sedam sedišta, a suprostaviće se modelima kao što je Land Rover Discovery Sport, Kia Sorento i Hyundai Santa Fe, tokom 2020. godine...

 

Kompanija iz Južne Koreje trenutno kotisti dve platforme, specifičnu za modela kao što je Tivoli i drugu za velike, SUV modele, kao što je Rexton. 

"Razvijamo nov model za D segment, koji će biti na novoj globalnoj platformi, kako bismo napravili D-SUV i D-MPV u narednih pet godina", rekao je direktor Johng-sik Choi, u intervjuu za AutoExpress. 

"Planiramo da kompletno modernizujemo SUV vozilo. Mi smo specijalizovani za njih i to nas razdvaja od drugih. Surovo okruženje odgovara našim automobilima. SSangYong ima 65 godina istorije", dodao je.

Direktor je dodao i da će proizvodnja biti povećana na 500 000 automobila godišnje, korišćenjem tehnologije iz same kompanije, kao i tehnologije iz matične kompanije Mahindra. 

O.R:

 

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group