Spreman za Nirnburgring - Bentley Continental 24 Limited Edition

Više slika

Više slika

Stiglo je novo ograničeno izdanje Bentley Continental automobila i tu je da nas sve zadivi...

Nazvan Bentley Continental 24, ovaj superautomobil od koga zastaje dah specijalno je dizajniran kako bi proslavio povratak britanskog proizvođača na poznatu 24 Hours Nurburgring trku, na kojoj je celokupna priča počela, gde će se ovo uzbuđenje nastaviti dalje i ostati dugi niz godina koji sledi. Automobil je baziran na najbržem Bentley modelu ikada, a nova zver kompanije proizvedena je u svega 24 primerka, za koje je planirano da budu voženi evropskim putevima.

Ograničeno izdanje Bentley Continental 24 modela dolazi sa Monaco Yellow i Black Crystal eksterijerom, zaostavštinom Continental GT3 trkačkog automobila, ali takođe može biti kupljena u St James’ Red šari smeštenoj preko Black Crystal karoserije. Sa standardnim karbonskim liverijama, novim kočionim kleštima i žutim ili crvenim aluminijumskim felnama, ovaj Continental verovatno može biti smatran najlepšim i najizazovnijim do sada.

U putničkoj kabini, srećni vlasnici jednog od ovih 24 neverovatno lepa automobila sigurno će umeti da cene i uživaju u različitim segmentima od ugljeničnih vlakana, sedištima u alkantari sa dijamantskim šavovima ili specijalnim ‘Continental 24’ amblemima smeštenim na naslonima za glavu. Pošto je baziran na Supersports verziji Continental modela, novi Bentley Continental 24 napajan je masivnim šestolitarskim W12 motorom sa dve turbine, koji je dobar za 700 ks i 1,017 Nm obrtnog momenta.

Ostaje podjednako impresivno vreme potrebno za sprint od nule do stotke za 3,5 sekundi, ali i surova maksimalna brzina od 340 kmh. Svako ko poželi ovaj model moraće da izdvoji najmanje četvrt miliona evra, dok njegove isporuke počinju ovog jula. Jedino što posle toga novi vlasnici moraju da urade jeste da se opredele između crvene ili žute boje.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group