SPOFEC Ghost

Više slika

Više slika

Rolls Royce je poznat po svom programu za personalizaciju svojih automobila, ali ovaj model nije njihov...

 

Bilo je vreme da se neko ozbiljno pozabavi jednim od RR modela, jer je već bilo jednolično viđati fabrički personalizovane automobile. Da budemo iskreni retko šta može da se poredi sa pažnjom koju britanska kompanija posvećuje detaljima, ali ovaj Ghost je dobrodošla promena koju treba da vidite. 

Ispod haube je 6.6 sa 699ks, twin turbo BMWov V12, koji dolazi sa ogromnih 974Nm obrtnog momenta. 

Nažalost, ova nadogradnja je bazirana na 592ks V-Spec varijanti, ali vlasnici regularnih Ghost modela mogu da se odluče za standardni paket koji povećava snagu motora sa 563ks i 780Nm na čak 685ks i 958Nm. 

na žalost, primetićete da to ne pravi veliku razliku. Ubrzanje od 0 do 100km/h je 4,5 sekundi, što i dalje ostavlja V-Spec verziju blago ispred. Ono što je najfascinatnije je da sva ova unapređenja dolaze iz mehanizma koji se povezuje i zove se SPOFEC N-Tronic. 

U pitanju je procesor koji kontroliše uređaj koji se povezuje na menadžment sistem motora i oslobađa snagu ovog V12 motora u potpunosti. Ukoliko se odlučite, možete uzeti i SPOFEC izduvni sistem. 

O.R:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group