Specijalno izdanje novih Lancia gradskih modela

Legendarna italijanska kompanija Lancia, konačno pokazuje znake života i nedavno je predstavila svoju novu liniju Ypsilon Alberta Ferretti...

Kreirano u saradnji sa italijanskim modnim dizajnerima, prikladno nazvano specijalno izdanje može biti opremljeno ekskluzivnom Alberta Ferretti Gray bojom karoserije, koja donosi iridiscentan efekat koji ističe roze tačke svetlosti skrivene u slojevima farbe na limariji. Kompanija tvrdi da ovo pomaže da se utvrdi žensetvena elegancija i lepota novih modela.

Kupci se takođe mogu opredeliti i za boje koje uključuju Snow White, Pietra Gray, Vulcano Black i Bicolor Black ton, koji poseduje mat i sjajne crne finiše. Nevezano sa izabranom bojom, sva specijalna izdanja poseduju satenske hromirane akcente i Alberta Ferretti oznake na svojim prednjim branicima.

Lancia nije objavila fotografije enterijera svojih modela, ali tvrdi da je unutar putničke kabine koristila reciklirane poliester materijale kao deo misije koja nastoji da unese nešto više samoodrživosti u prirodno okruženje radi budućih generacija. Vozači unutra takođe mogu pronaći Rose Gold akcente, posebne šavove i AF monograme na naslonima za glavu.

U polju performansi, ovo posebno izdanje biće ponuđeno sa dve varijante motora, uključujući i jednolitarske hibridizovane jedinice od 69 ks i 92 Nm obrtnogh momenta. Ova mašina omogući će Ypsilon modelima da ubrzaju do stotke za masivne 14,2 sekunde, pre nego što dostignu maksimalnu brzinu od 163 ks.

Svako kome je ovo prebrzo, može se opredeliti za 1,2 litara veliki motor koji razvija 68 ks i 102 Nm obrtnog momenta. Ova jedinica može raditi na benzin ili LPG, ali je još sporija od hibridne varijante i razvija stotku iz mesta za glacijalne 15,3 sekunde.

Ypsilon Alberta Ferretti modeli trenutno su dostupni u italijanskim predstavništvima i cene za hibridne varijante startuju sa 18.500 evra.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group