Specijalna serija Nissan Navara

Popularni Nissanov pickup je dobio premium karakteristike, zahvaljujući novoj specijalnoj verziji koja je pozicionirana najviše u liniji i bazirana na Navara LE modelu.

Nova specijalna verzija ima Alcantaradetalje u okviru enterijera. Centralni deo sedišta je prekriven mekanim Alcantara materijalom, tu je i Nissan logo, dok su bočni delovi sedišta prekriveni kvalitetnom dvostruko proštepanom kožom.


Ostali delovi opreme ove specijalne serije uključuju 18“ aluminijumske točkove, hromirane okvire svetala za maglu, kao i čvrsti bar sa prednje strane vozila.

Novi Alcantara Navara LE SV je dostupan u varijanti Double Cabb sa pet sedišta i četvoro vrata. U zavisnosti od tržišta, pogon je obezbeđen Nissanovim poznatim 2.5L dCi DOHC četvorocilindarskim motorom, koji razvija 190KS snage i 450Nm obrtnog momenta, ili 3.0L V6 dizel motorom sa 231KS snage i 550Nm obrtnog momenta.

Foto: NISSAN

A.N.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group