Smart se vraća osnovama


Kupci koji žele Smart's ForTwo ili ForFour sada dobijaju još jednu opciju, novi bazni specijal nazvan Pure...

Smešten odmah ispod opsega Passion, novi Pure modeli startuju sa ciframa od 9.995 funti za ForTwo seriju i 10.490 funti za ForFour, što je pristupačnija cena za 1.375 funti u oba slučaja.

Postoji ozbiljna mana što se tiče opreme u novom ulaznom nivou, ali lista ipak uključuje devet različitih boja između kojih je moguće izabrati, standardne točkove od 15 inča, halogene farove sa LED DRL funkcijama, audio sistem, visoko prilagodljivo upravljanje i vozačevo sedište, a za dodatnih 575 funti Smart brend ubacuje i automatsku kontrolu klime.

Ove verzije modela Smart ForTwo i ForFour jedino su dostupne sa jednolitarskim benzinskim motorom koji razvija 71 ks i šalje ih točkovima putem petostepenog manualnog menjača. U ovoj formi, proizvođač tvrdi da oba automobila mogu dostići brzinu od 151 km/h, veoma veliku ekonomičnost goriva, kao i niske nivoe zagađenja.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group