Smart ForTwo Cabrio Brabus Edition 2

Smart je predstavio dve svetske premijere koje su spremne za sajam u Ženevi...

Baziran na ForTwo Cabrio, prvi model nosi naziv Brabus Edition #2 i postaće dostupan za naručivanje počevši od 7. marta, sa cenom od 26.750 € za nemačko tržište.

Ono što novi razdvaja od standardnih modela jeste srebrna farba karoserije, crveni mekani krov, ugravirani Brabus edition #2 znaci, sportsko vešanje koje je spustilo šasiju za 10 mm, Brabus Monoblock VII aluminijumski točkovi od 16 inča, umotani u 185/50 prednje i 205/45 zadnje gume.

Mali gradski automobil poseduje sve prednosti trokrakog kožnog, multifunkcionalnog volana sa metalnim pedalama za promenu brzine i poliranih sportskih nožnih pedala sa gumenim navlakama, kao najistaknutijih dodataka mnogobrojnim standardnim paketima. Ovome su dodati kišni i svetlosni senzori, maglenke sa ugaonim svetlima, informativno zabavni sistem od 7 inča, električno podešavanje i grejanje bočnih retrovizora, podešavanje visine vozačevog sedišta i upravljačkog dela, kao i mnogo toga još.

Novi Smart ForTwo Cabrio Brabus Edition #2 pokreće trocilindrični turbo motor koji razvija 90 ks i sarađuje sa šestostepenim menjačem duplog kvačila. Automobilu je potrebno oko 4,32 litre benzina na svakih 100 km.

Na podijumu u Ženevi, pridružiće mu se Smart ForFour Crosstown Edition sa posebnim spoljnim izgledao koji uključuje eksterijerne delove koji se mogu naknadno dodati. Kupci mogu dobiti automobil u različitim bojama eksterijera, iako model koji će biti prikazan na sajmu sadrži grafitno sivu nijansu sa crnom tridio sigurnosnom ćelijom.

Spremni da stignu na ovlašćena prodajna mesta ove jeseni, modeli iz druge serije prate prvu koja će se pojaviti krajem jula, i sadrže veliki broj karakteristika i veliki opseg standardne opreme koja uključuje crno finiširane alu felne od 16 inča sa 185/50 prednjim i 205/45 zadnjim gumama, Smart oznakama na liniji rubova točkova, sportskom vešanju i hromiranom izduvnom delu.

N.Đ. 

  • Ključne reči:

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group