Slike koje potvrđuju Ford Mustang Bullitt model

Više slika

Više slika

Nekoliko dana nakon prvog pojavljivanja jedine fotografije 2018 Ford Mustang Bullitt modela, stižu nam brojne druge koje su uhvatile automobil tokom komercijalnog snimanja u Čikagu...

Za nove fotografije zaduženi su članovi Mustang6G foruma, koji su nam omogućili da vidimo model gotovo identičnog izgleda kao i prvi koji se pojavio u skečevima na početku ove godine, a takođe, sada je potpuno jasno da novi Mustang Bullitt poseduje mnogobrojne besprekorne karakteristike, preuzete sa modela Mustang GT, na kome je i baziran.

Verovatno najznačajnije jeste to, da će ovaj poni biti prodavan u Dark Highland Green boji i uključuje petokrake crne i hromirane točkove. Dodatno, autombil dolazi opremlljen crnim izduvnim granama, crvenim kočionim kleštima kompanije Brembo i kompletom Recaro sedišta. Lažni poklopac rezervoara ukrštenog metalnog dizajna može biti viđen na zadnjem delu, gde je GT oznaka nekada tradicionalno bila smeštena.

Različiti izvori sugerišu da je novi Mustang Bullitt napajan uglavnom nepromenjenim petolitarskim Coyote V8 motorom iz modela GT. Dok Bullitt možda neće biti značajno bržu na pravoj liniji, trebalo bi da postane daleko sposobniji u krivinama zahvaljujući mnogobrojnim novim i poboljšanim komponentama vešanja.

N.Đ.

Povezane teme

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group